MODELL FÖR EN DAG PÅ RIKTIGT

EGOBOOST DELUXE

Personlig och moderna porträtt är vårt mest kända och uppskattade tema. Alla är välkomna att bli fotograferade professionellt oavsett om du är 15 år eller 99 år gammal. Vi tar fina, tidlösa härliga porträtt på dig i vår studio i Malmö.

STUDIO

I detta paket erbjuder vi dig unika porträtt i vår kreativa studio i Malmö. Vi bygger upp fina bakgrundsmiljöer och bakgrunder och du får många varierande och moderna bilder. Detta är vårt absolut mest eftertraktade paket av hela vårt koncept. Det funkar som så att vi tar bilderna på dig sen efteråt får du välja vilka bilder du vill  köpa enligt nedan paket.

5 Valfria Bilder (minimum)

2500kr

10 Valfria Bilder

3000kr

20 Valfria Bilder

3500kr

EXEMPELBILDER PÅ STUDIOPAKET

HUR FÅR JAG ANVÄNDA BILDERNA?

Här nedan ser du vad du som privatperson får använda dina bilder till.  Vill du använda bilderna i en verksamhet eller företag så kolla på våra förretagserbjudande istället.

 • SOCIALA MEDIER

 • DU FÅR FRITT SKRIVA UT KOPIOR

HUR FUNKAR DET?

Du bokar en tid för fotografering. Vi fotograferar dig i vår studio eller på annan plats. Efter fotograferingen får du en länk med alla bilder och du kan i lugn och ro hemma bestämma vilka bilder du vill köpa enligt våra paket, du behöver inte bestämma antal bilder i förväg. Vill du veta mer om hur det går till spana in frågor eller hur funkar det i menyn.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID

När du mailar oss så ge förslag på dagar du vill boka så kollar vi med vårt team och återkommer. 

TELEFON

0762-142730

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företagsnamn (Valfritt)

  Telefon (obligatoriskt)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande