MODELL/SKÅDIS

BILDER  AVSEDDA FÖR MODELLER & SKÅDISAR

Vill du prova på ett yrke som modell/skådis? Oavsett om du vill frilansa eller försöka komma in på en modellagentur/statistagentur så behöver du bra bilder. Med bra bilder skapar du nyfikenhet kring dig själv som modell/skådis och bra bilder är helt avgörande för att överhuvudtaget kunna ta sig fram. Om du blir antagen av en agentur kommer de vilja att du fixar bilder som de kan lägga upp på sina sida. Vi jobbar även med redan etablerade modeller/skådisar som behöver uppdatera sin portfolio. Du får en varierad serie av bilder som kan vara ditt steg in i branschen. Bilderna på denna sida är exempel på både oerfarna modell/skådisar samt lite mer erfarna som vi fotograferat.

STUDIO

Med detta paket får du möjlighet till en serie bilder i proffsig studiomiljö. Vi fotograferar dig i både enklare och tuffare miljöer med olika bakgrunder. Vi tar bilder både med en naturlig look och en kommersiell look.

5 st Valfria bilder

2500kr

10 st Valfria bilder

3000kr

20 st Valfria bilder

3500kr

EXEMPELBILDER PÅ STUDIO PAKET

RÄTTIGHETER SOM PRIVATPERSON

Som privatkund får du följande rättigheter till bilderna.

 • SOCIALA MEDIER

 • TRYCKSAKER

 • AGENTURERS HEMSIDOR

HUR FUNKAR DET?

Du bokar en tid för fotografering. Vi fotograferar dig i vår studio eller på annan plats. Efter fotograferingen får du en länk med alla bilder och du kan i lugn och ro hemma bestämma vilka bilder du vill köpa enligt våra paket, du behöver inte bestämma antal bilder i förväg. Vill du veta mer om hur det går till spana in frågor eller hur funkar det i menyn.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID

När du mailar oss så ge förslag på dagar du vill boka så kollar vi med vårt team och återkommer. 

TELEFON

0762-142730

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företagsnamn (Valfritt)

  Telefon (obligatoriskt)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande