MOR & DOTTER EGENTID DELUXE

EN UPPLEVELSE ATT MINNAS FÖR LIVET

Vårt mor & dotter paket har blivit väldigt populärt på sista tiden. Våra kunder uppskattar verkligen denna egen tid dom får tillsammans. En upplevelse och fina bilder som minnen.

FRONTLINER

Med detta paketet skapar vi unika och kreativa bilder helt anpassade för dig. Vi tar bilderna ute i spännande miljöer eller med unika bakgrunder i vår studio. Bilderna är exemplariska för trycksaken till ditt företag eller för att sticka ut på sociala medier. Figurerar du i media så är det större chans att du får mer utrymme med unika bilder. Makeup och hårstyling kan väljas till.

5 Valfria Bilder

4000kr
 • Tillval Makeup och Hårstyling 1000kr

10 Valfria Bilder

5500kr
 • Tillval Makeup och Hårstyling 1000kr

50 Valfria Bilder

6500kr
 • Tillval Makeup och hårstyling 1000kr
BUSINESS

Med detta paket ger vi dig en serie bilder i enklare modern stil så du har till tex Linkedin, kontaktsidan, trycksaker mm.  Fotograferingen sker i vår studio och tar ca 1 timme. Bra till dig som inte har så stor budget men behöver bra bilder. Möjlighet att välja till Makeup och hårstyling.

5 Valfria Bilder

2500kr
 • Tillval Makeup och Hår 1000kr

10 Valfria Bilder

3000kr
 • Tillval Makeup och Hår 1000kr

50 Valfria Bilder

4000kr
 • Tillval Makeup och hår 1000kr
HÅRSTYLING & MAKEUP

Känner du att du vill ha så bra förutsättningar du kan för bra bilder, då rekommenderar vi starkt Makeup och hårstyling både för kvinnor och män. Det är lite som pricken över I ett, det blir bättre bilder helt enkelt.
SWAJPA BILDEN

Modell för en dag MalmöModell för en dag Malmö
RÄTTIGHETER SOM FÖRETAG

Som företagskund ger vi dig ett brett användningsområde för bilderna.

 • SOCIALA MEDIER

 • TRYCKSAKER

 • PRESS & MEDIA

 • FÖRETAGETS HEMSIDOR

HUR FUNKAR DET?

Du bokar en tid för fotografering. Vi fotograferar dig i vår studio eller på annan plats. Efter fotograferingen får du en länk med alla bilder och du kan i lugn och ro hemma bestämma vilka bilder du vill köpa enligt våra paket, du behöver inte bestämma antal bilder i förväg. Vill du veta mer om hur det går till spana in frågor eller hur funkar det i menyn.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID

När du mailar oss så ge förslag på dagar du vill boka så kollar vi med vårt team och återkommer. Viktigt, ange om du vill ha Makeup & hårstyling eller ej.

TELEFON

0762-142730

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företagsnamn (Valfritt)

  Telefon (obligatoriskt)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande