MODELL/SKÅDIS

BILDER  AVSEDDA FÖR MODELLER & SKÅDISAR

Vill du prova på ett yrke som modell/skådis? Oavsett om du vill frilansa eller försöka komma in på en modellagentur/statistagentur så behöver du bra bilder. Med bra bilder skapar du nyfikenhet kring dig själv som modell/skådis och bra bilder är helt avgörande för att överhuvudtaget kunna ta sig fram. Om du blir antagen av en agentur kommer de vilja att du fixar bilder som de kan lägga upp på sina sida. Vi jobbar även med redan etablerade modeller/skådisar som behöver uppdatera sin portfolio. Du får en varierad serie av bilder som kan vara ditt steg in i branschen. Bilderna på denna sida är exempel på både oerfarna modell/skådisar samt lite mer erfarna som vi fotograferat.

STUDIO

Med detta paket får du möjlighet till en serie bilder i proffsig studiomiljö. Vi fotograferar dig i både enklare och tuffare miljöer med olika bakgrunder. Vi tar bilder både med en naturlig look och en kommersiell look. Möjlighet att välja till Makeup och hårstyling (Endast vissa datum)

5st Valfria bilder

2500kr
 • Tillval Makeup och Hår 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

10st Valfria bilder

3000kr
 • Tillval Makeup och Hår 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

30st Valfria bilder

3500kr
 • Tillval Makeup och hår 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

100st Valfria bilder

4500kr

EXEMPELBILDER PÅ STUDIO PAKET

UTOMHUS

Med detta paketet skapar vi unika och kreativa bilder som får både sociala medier och agenturerna att höja på ögonbrynen. I unika miljöer utomhus tar vi kommersiella attraktiva bilder på dig. Du får en serie unika bilder som du kan använda i din marknadsföring som modell/skådis. Bilderna är av kommersiell typ och ger en känslan av ett riktigt uppdrag. Utöver fotograferingen får du coachning av vår professionella fotograf om hur du blir bäst på bild och hur du jobbar bäst med en fotograf.

5 Valfria Bilder

3000kr
 • Tillval Makeup och Hårstyling 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

10 Valfria Bilder

3500kr
 • Tillval Makeup och Hårstyling 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

50 Valfria Bilder

4000kr
 • Tillval Makeup och hårstyling 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

EXEMPELBILDER PÅ UTOMHUS PAKET

HÅRSTYLING & MAKEUP

Vi kan hjälpa dig med professionell Makeup och hår inför din fotografering. Detta är något vi rekommenderar för att dina bilder ska få de bästa förutsättningarna som finns.
SWAJPA BILDEN

Bli modellBli modell
RÄTTIGHETER SOM PRIVATPERSON

Som privatkund får du följande rättigheter till bilderna.

 • SOCIALA MEDIER

 • TRYCKSAKER

 • AGENTURERS HEMSIDOR

HUR FUNKAR DET?

Du bokar en tid för fotografering. Vi fotograferar dig i vår studio eller på annan plats. Efter fotograferingen får du en länk med alla bilder och du kan i lugn och ro hemma bestämma vilka bilder du vill köpa enligt våra paket, du behöver inte bestämma antal bilder i förväg. Vill du veta mer om hur det går till spana in frågor eller hur funkar det i menyn.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID

När du mailar oss så ge förslag på dagar du vill boka så kollar vi med vårt team och återkommer. Viktigt, ange om du vill ha Makeup & hårstyling eller ej.

TELEFON

0762-142730

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företagsnamn (Valfritt)

  Telefon (obligatoriskt)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande