BRA BILDER ÖKAR DINA CHANSER TILL JOBB

PROFFSIGA BILDER ELLER SELFIES?

Idag kan du som arbetssökande sticka ut på ett enkelt sätt. Många skickar in ”Selfies” och rent ut sagt dåliga bilder på sitt CV. Vi kan lova dig att har du en proffsig bild så har du större chans att arbetsgivaren faktiskt läser just din ansökan. Att ha bra bilder förmedlar också att du tar ditt jobbsök på allvar och är proffsig. idag är det fortfarande inte många som tar sig tid och pengar att skaffa bra bilder därför har du en klar fördel. De pengar du lägger på bilder är ett litet pris för att få större chans till en anställning eller nytt uppdrag. Bilderna kan du ju även använda till att uppdatera sociala medier etc så användningsområdena är många.

STUDIO

Med detta paket ger vi dig en serie bilder i enklare och modern stil i studiomiljö med enfärgade bakgrunder. Möjlighet att välja till Makeup och hårstyling.

5 Valfria Bilder

2500kr
 • Tillval Makeup och Hår 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

10 Valfria Bilder

3000kr
 • Tillval Makeup och Hår 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

Alla bilder ca 50 st

4000kr
 • Tillval Makeup och hår 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

EXEMPELBILDER PÅ CV FOTO STUDIO

UTOMHUS

Dessa bilder tar vi utomhus under April-Sept. Här finns möjlighet att få lite mer personlig känsla i bilden. Vi har utvalda miljöer som passar för ett proffsigt CV-Foto. Du får en serie olika och varierande bilder att välja mellan. Bilderna tas i Malmö med omnejd. Makeup & Hårstyling kan väljas till. Detta paket går endast att boka mellan April-September pga väder.

5 Valfria Bilder

3000kr
 • Tillval Makeup och Hårstyling 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

10 Valfria Bilder

3500kr
 • Tillval Makeup och Hårstyling 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

50 Valfria Bilder

4000kr
 • Tillval Makeup och hårstyling 1000kr (Lockar på långt hår +250 kr)

EXEMPELBILDER PÅ CV FOTO MILJÖ

HÅRSTYLING & MAKEUP

Känner du att du vill ha så bra förutsättningar du kan för bra bilder, då rekommenderar vi starkt Makeup och hårstyling både för kvinnor och män. Det är lite som pricken över I ett, det blir bättre bilder helt enkelt.
SWAJPA BILDEN

Modell för en dag MalmöModell för en dag Malmö

HUR FUNKAR DET?

Du bokar en tid för fotografering. Vi fotograferar dig i vår studio.  Efter fotograferingen får du en länk med alla bilder och du kan i lugn och ro hemma bestämma vilka bilder du vill köpa enligt våra paket, du behöver inte bestämma antal bilder i förväg. Vill du veta mer om hur det går till spana in frågor eller hur funkar det i menyn.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID

När du mailar oss så ge förslag på dagar du vill boka så kollar vi med vårt team och återkommer. Viktigt, ange om du vill ha Makeup & hårstyling eller ej.

TELEFON

0762-142730

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företagsnamn (Valfritt)

  Telefon (obligatoriskt)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande